Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Livet enligt djuren" by Ami Sundeman # eBook PDF Kindle ePub Free

Livet enligt djuren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Livet enligt djuren
  • Author : Ami Sundeman
  • Release Date : January 17, 2021
  • Genre: Pets,Books,Lifestyle & Home,
  • Pages : * pages
  • Size : 3230 KB

Description

Om meningen med allt – enligt djuren
NĂ€r Ami Sundeman förstod att djuren har universell kunskap som vi mĂ€nniskor glömt, ville hon veta mer och bad hĂ€sten Trolle om ett djupare samtal. Han gav sin tillĂ„telse, men hade ett krav – det han berĂ€ttade fick pĂ„ inga vis förminskas. Med den överenskommelsen möttes de i hĂ€sthagen en vacker sommardag. Ami stĂ€llde komplexa frĂ„gor om vĂ„r existens och fick hĂ€pnadsvĂ€ckande svar.
Samtalet med Trolle blev början pÄ denna omvÀlvande berÀttelse dÀr hÀstar, hundar, katter och kor ger sin syn pÄ livet ur ett allomfattande perspektiv. De menar att vi mÀnniskor har en snÀv syn pÄ tillvaron och att det begrÀnsar oss. Livet skulle egentligen kunna vara bÄde enkelt och storslaget.
Vi fÄr veta att alla djur har ett viktigt uppdrag, att vÀcka mÀnniskors kÀnslor och empati. NÀr vi Àr nyfikna pÄ vÄrt inre, lÀr vi kÀnna oss sjÀlva och kan bÀttre förstÄ hur allt hÀnger samman. MÀnniskan har en avgörande roll för att vi ska kunna skapa harmoni i vÀrlden.
SĂ„ – vad Ă€r meningen med livet? Vad hĂ€nder nĂ€r vi dör? Hur skapades allt? Hur kommunicerar djuren? Dessa och mĂ„nga andra av de stora frĂ„gor vi stĂ€ller oss ger djuren svar pĂ„. Med stort tĂ„lamod guidar de oss till större förstĂ„else för existensen och tydliggör varför förĂ€ndring behöver börja hos oss sjĂ€lva. Djuren Ă€r vĂ„ra vĂ€nner och vill ge oss hopp i en kaotisk vĂ€rld.
Kon Alma: ”Vi djur ska hjĂ€lpa er mĂ€nniskor att förstĂ„ vilka ni Ă€r pĂ„ riktigt. Det Ă€r dĂ€rför vi Ă€r pĂ„ jorden.”


Ebook Free Online "Livet enligt djuren" PDF ePub Kindle